MENU

Begin bij het begin

We houden communicatie graag eenvoudig en helder. Voor jou én jouw klant.

Beginnen bij het begin

Je komt bij ons met een bepaalde vraag of uitdaging op het gebied van marketing of communicatie. Misschien weet je niet goed waar je moet beginnen. Laat ons je daarbij helpen. Samen stellen we eerst het doel vast. Hoe bepaal je anders achteraf dat iets een succes is? Als we dit helder hebben kunnen we aan de slag.

 

Gezond kritisch

Nadat we jouw doel hebben bepaald, zoeken we naar de beste manier om dit doel te behalen. Daar zijn we kritisch bij; je kunt je marketingeuro’s immers maar één keer uitgeven. Dan wil je daar zoveel mogelijk uit halen. Dat begrijpen we. Met een helder plan zijn de verwachtingen voor iedereen gelijk en kunnen we beginnen met de content.

Praktische benadering

Communicatie heeft als doel om jouw boodschap over te brengen naar je doelgroep. Het verkleint de afstand tussen jou en je klanten. Dan is het belangrijk dat je een middel kiest dat hen daadwerkelijk bereikt. En omdat technologie niet voor iedereen gesneden koek is, benaderen we telecom en IT vanuit een praktisch oogpunt. Geen ingewikkelde, weinigzeggende teksten,
maar heldere taal en concrete voordelen.

 

Korte lijnen

Vaak moeten opdrachten gisteren al afgerond zijn. In een snel veranderende markt wil je immers snel kunnen reageren. We hebben alle kennis en vaardigheden in huis om snel op te kunnen leveren. Jij hebt één aanspreekpunt en de lijnen zijn kort. Zo zorgen we er samen voor dat jij je doelen behaalt. Met alle expertise in huis helpen wij je van advies tot oplevering.

 

Jouw marketingafdeling op afstand

Soms heb je bepaalde specialismes nodig, of gewoon extra mankracht om het werk gedaan te krijgen. Zie ons dan vooral als jouw (extra) marketingafdeling op afstand. Wij kijken ook zo naar jouw bedrijf en zijn betrokken alsof het ons eigen bedrijf is. Op die manier bereiken we samen het beste resultaat, zo vinden we. Dus we zijn altijd dichtbij, al zitten we niet in hetzelfde pand.