MENU

Wat doen we

Van strategie tot webtekst. Van social post tot partnercampagne. Wat jij nodig hebt.

Bouw autoriteit op binnen je doelgroep

Dat doen we op heel veel verschillende manieren. We schrijven teksten, ontwerpen e-mailcampagnes, maken video’s, en bouwen en beheren je website en social media. We helpen je met losse content, maar denken ook graag met je mee over veelzijdige langetermijncampagnes voor je organisatie, product of dienst.

Benieuwd naar onze diensten? Je vindt ze hieronder:

Websiteontwikkeling- en beheer

Websiteontwikkeling- en beheer

Een goede website is onmisbaar. Niet omdat iedereen er een heeft en je niet kunt achterblijven. Het is omdat je klanten erom vragen, omdat het je helpt gevonden te worden op internet, omdat het je klanten kan opleveren.

Lees meer

E-mailcampagnes

E-mailcampagnes

Jouw boodschap in de mailbox van je klanten. Dichterbij kom je bijna niet – of je moet langsgaan voor een kop koffie.
Via een e-mailcampagne breng je jouw product of dienst onder de aandacht bij je doelgroep. Eenvoudig, effectief en laagdrempelig.

Lees meer

Social Media

Social Media

LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter. Vrijwel iedereen gebruikt social media om met elkaar te communiceren en informatie te delen. Niet alleen consumenten zijn hierop actief; ook bedrijven zetten de sociale platforms in om hun doelgroep te bereiken.

Lees meer

Copywriting

Copywriting

Een goede tekst houdt rekening met zijn lezer en heeft een duidelijke functie. Vermaken, overtuigen, kennis overdragen, bijvoorbeeld. Je bent bij ons aan het juiste adres om je boodschap te verwoorden in prikkelende, overtuigende teksten. Met de d’s en t’s op orde, uiteraard.

Lees meer

Grafisch design

Grafisch design

De opmaak van een website, de keuze van een afbeelding, zelfs de kleur van de achtergrond. Beeld zegt veel over jouw bedrijf, product of dienst. Het is dan ook belangrijk dat de uitstraling in lijn is met de boodschap die je over wilt brengen. Van huisstijl tot banner en van magazine tot advertentie; wij laten jouw boodschap van het beeld spatten.

Lees meer

Video

Video

Video is een perfecte manier om je organisatie, dienst of boodschap een gezicht te geven. Video kan ook een krachtige manier zijn om je boodschap effectief over te brengen. Wij bieden een breed scala aan video-oplossingen waarmee je een blijvende indruk achterlaat bij je doelgroep.

Lees meer

Zakelijke eindgebruikers en beslissers staan steeds minder open voor traditionele reclame. Met een partnercampagne brengen wij je bij je doelgroep onder de aandacht.Zo werkt een partnercampagne