MENU

Wij zijn MarketingXS

Mensen met een passie voor marketing, telecom én IT

Het team

Ontmoet het team waarmee we jouw uitdaging aangaan. Iedereen heeft zo zijn kwaliteiten, passies en eigenaardigheden.
We doen ons best.

Sander van Trijen

Eigenaar

"Onze betrokkenheid zorgt voor langdurige samenwerkingen."

Eind 2009 ben ik MarketingXS gestart om vendoren, operators en business partners in de telecom- en IT-sector te ondersteunen met marketing en communicatie. Door onze specialisatie kunnen we snel schakelen en hebben we vaak aan een half woord genoeg. Wij zijn betrokken bij onze klanten en kiezen bewust voor lange termijnsamenwerkingen. Het liefste bemoei ik me met alles, maar dat is onmogelijk. Gelukkig kan ik vertrouwen op de specialismen die iedereen in ons team heeft.”

Lees de blogs van Sander

Joep de Winter

Contentmarketeer

"Eerst denken, dan doen."

Als contentmarketeer zoek ik samen met jou naar de juiste communicatieboodschap, zorg ik voor de best passende contentvorm en kies het meest geschikte medium. Idealiter is communicatie een logisch gevolg van je marketing- en organisatiedoelen. Eerst denken, dan doen. Met die werkwijze breng ik graag structuur aan en zorg ik voor een overzichtelijke planning. Dat werkt voor iedereen het prettigst en levert het beste eindresultaat.

Lees de blogs van Joep

Youri Jozee

Contentspecialist

"Een goede tekst zegt meer dan duizend woorden."

Ik ben van de mooie teksten. Altijd al gek op geweest. Spelen met taal, jongleren met woorden. Net zolang schaven tot je een pakkend verhaal hebt. Lekker. Vanuit die passie help ik je met het vangen van je boodschap in krachtige en effectieve teksten. Overtuigende magazinecontent, inspirerende interviews of artikelen die leiden tot conversie; samen met jou kijk ik niet alleen naar wat je wilt vertellen, maar ook hoe en via welk kanaal. Zo zorgen we er samen voor dat je boodschap overkomt zoals jij dat wilt. En… met de puntjes op de i!

Lees de blogs van Youri

Mark de Kok

Graphic Designer

"Uw identiteit in beeld."

Krachtige visuals inspireren mij enorm. Beeld roept immers direct gevoel op, en vertelt daardoor een hoop over je identiteit. Voor veel klanten is het zelfs een eerste indruk van jou als organisatie. Pakkend beeld stimuleert interactie. Als graphic designer leg ik de lat dan ook zo hoog mogelijk. Ik sta voor je klaar voor de vertaling van je boodschap in beeld, het upgraden van je huisstijl en al je andere visuele wensen. Verrassend, persoonlijk en met het Yes-gevoel als beoogd eindresultaat. 

Arthur Duiker

Video Producer

"Jouw regisseur voor zakelijke interactie. "

Snellere opname van informatie, meer traffic en een hogere conversie; het zijn slechts enkele voordelen die video jouw organisatie kan bieden. Een goede video geeft je boodschap een gezicht, wekt emotie op, creëert een beleving. Zo blijf je lang onder de aandacht van je doelgroep. Samen met jou kijk ik naar de beste manier om je boodschap visueel onder de aandacht te brengen. Op een manier die bij past bij jou, je organisatie, identiteit en doelstellingen. Van corporate branding tot productdemo's en trainingsmodules; ik zorg er voor dat je in beeld bent en blijft. 

Benieuwd naar de oplossingen waarmee we jouw bedrijf verder helpen?

Dit doen we