MENU

Wij zijn MarketingXS

Mensen met een passie voor marketing, telecom én IT

Het team

Ontmoet het team waarmee we jouw uitdaging aangaan. Iedereen heeft zo zijn kwaliteiten, passies en eigenaardigheden.
We doen ons best.

Sander van Trijen

Eigenaar

"Onze betrokkenheid zorgt voor langdurige samenwerkingen."

Eind 2009 ben ik MarketingXS gestart om vendoren, operators en business partners in de telecom- en IT-sector te ondersteunen met marketing en communicatie. Door onze specialisatie kunnen we snel schakelen en hebben we vaak aan een half woord genoeg. Wij zijn betrokken bij onze klanten en kiezen bewust voor lange termijnsamenwerkingen. Het liefste bemoei ik me met alles, maar dat is onmogelijk. Gelukkig kan ik vertrouwen op de specialismen die iedereen in ons team heeft.”

Anne Konings

Projectmanager Marketing en Communicatie

"Jouw project van A tot Z zorgvuldig begeleid."

Waar ik enthousiast van word? Dat ik een project van het begin tot eind kan opzetten, uitwerken en afronden. Om vervolgens een prachtig eindresultaat in de winkel, op de beurs of online te zien. Dat maakt niet alleen de klant blij, maar mij ook.

Mark Dierick

Marketing- en communicatiespecialist

"Blijf onder de aandacht van je klant."

Jouw organisatie, product of dienst zo effectief mogelijk onder de aandacht van je klant brengen; daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Als echte allrounder denk ik met je mee, en voorzie ik je van de juiste boodschap in de juiste vorm, op het juiste moment. Zo blijf jij top-of-mind bij je klanten. Voor minder doe ik het niet.

René van der Kroon

Contentspecialist

"Goede content is meer dan tekst alleen."

Stel, je wilt een nieuwe dienst of product op de markt brengen. Een paar zinnen op papier zetten en klaar? Zeker niet. Ik kijk graag met je mee om ervoor te zorgen dat de woorden niet alleen woorden zijn. Een artikel of webpagina met woorden die daadwerkelijk iets zeggen: dat is wat ik maak.

Brenda Zebregs

Graphic Designer

"Jouw identiteit in beeld."

Content en design moeten matchen met elkaar, elkaar aanvullen en versterken. En dat op een manier die aansluit bij jouw specifieke organisatie. Als graphic designer visualiseer ik jouw boodschap, en vertaal deze naar eye-catching design waarmee je zeker de aandacht van je klanten trekt. Van onepagers in jouw huisstijl tot opvallende social content en alles daar tussenin; ik sta voor je klaar om jouw boodschap een herkenbaar gezicht te geven.

Arthur Duiker

Video Producer

"Jouw regisseur voor zakelijke interactie. "

Snellere opname van informatie, meer traffic en een hogere conversie; het zijn slechts enkele voordelen die video jouw organisatie kan bieden. Een goede video geeft je boodschap een gezicht, wekt emotie op, creëert een beleving. Zo blijf je lang onder de aandacht van je doelgroep. Samen met jou kijk ik naar de beste manier om je boodschap visueel onder de aandacht te brengen. Op een manier die bij past bij jou, je organisatie, identiteit en doelstellingen. Van corporate branding tot productdemo's en trainingsmodules; ik zorg er voor dat je in beeld bent en blijft. 

Benieuwd naar de oplossingen waarmee we jouw bedrijf verder helpen?

Dit doen we