MENU

Websiteontwikkeling en -beheer

Jouw website als basis voor je online identiteit

Een goede website is onmisbaar. Niet omdat iedereen er een heeft en je niet kunt achterblijven. Het is omdat je klanten erom vragen, omdat het je helpt gevonden te worden op internet, omdat het je klanten kan opleveren.

Ontwerp op maat

Wat het doel van je website ook is, samen ontwikkelen we een passende oplossing. De mogelijkheden hiervoor zijn divers. Zo kunnen we een compleet nieuwe website ontwikkelen of je huidige website een update geven. Daarbij verzorgen we de volledige inhoud. Denk aan tekst, beeld en video. En als je beter gevonden wilt worden via Google, dan zorgen we daar ook voor.

De zekerheid van uitbesteed beheer

Als je langs een winkelvitrine loopt, vind je het vreemd als daar in de zomer nog de wintercollectie te zien is. Grote kans dat je deze winkel voorbijloopt. Met een website is dat niet anders. Het beheren en actueel houden van je website schiet er vaak bij in. Wij doen niet anders en nemen graag het beheer van jouw website(content) voor onze rekening. Zo kun jij je richten op jouw werk.

Jouw voordelen:

  • Een professionele online uitstraling
  • Goed leesbaar op pc’s, tablets én smartphones
  • Laagdrempelige kosten
  • Optioneel: altijd relevant met kant-en-klare webcontent

Goed zichtbaar op elk apparaat

Tegenwoordig worden er bijna meer websitebezoeken via een smartphone of tablet gedaan dan via desktop-pc’s. Dit betekent dat je website zich automatisch moet aanpassen aan het kleinere scherm van de gebruiker. Responsive, heet dat. Wij zorgen ervoor dat je website goed zichtbaar is op elk apparaat (pc, laptop, smartphone, tablet) en dat je boodschap daar goed overkomt.