MENU

Marketing Communicatie Specialist (24-40 uur)

Aantrekkelijke content maken voor aansprekende klanten in de IT- en telecombranche

Als Marketing Communicatie Specialist ga jij werken voor grote bedrijven als Samsung, HP en KPN. Toffe campagnes bedenken en coördineren? Kom maar op! Content creëren voor onder andere web, print, social media én video? Jij doet niets liever. Ben jij een echte aanpakker en heb je een grote liefde voor marketing? Dan is MarketingXS op zoek naar jou!

MarketingXS is een gespecialiseerd marketingbureau voor de telecom- en IT-branche. Door het inzetten van contentmarketing zorgen ze ervoor dat bedrijven top-of-mind blijven bij klanten en prospects. Met een team van gedreven collega’s vanuit het kantoor in hartje Den Bosch maakt het bedrijf dagelijks de vertaling van techniek naar klantbeleving voor allerlei communicatiemiddelen.

 

Dit ga je doen

Als Marketing Communicatie Specialist ontwikkel je content voor allerlei bedrijven in de IT en telecom. Natuurlijk stem je deze content altijd af op het medium, de doelgroep en het communicatiedoel. Van blogposts, e-mailings en Instagram-posts tot videoscripts, flyers en webpagina’s: jij creëert het allemaal! Daarnaast ben je ook betrokken bij het bedenken en coördineren van toffe campagnes. Het leuke aan deze functie is dat je echt kunt meegroeien met het bedrijf.

 

Als Marketing Communicatie Specialist…

  • bedenk je aansprekende content en werk je deze uit voor diverse klanten in de IT en telecom;
  • schrijf je teksten voor web, print, social media én video;
  • stem je projecten af door te schakelen met collega’s, klanten en externe leveranciers.

 

Wat biedt MarketingXS jou?

  • Een salaris tussen € 2.400 - € 3.000 bruto o.b.v. 40 uur, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Een functie van 24-40 uur, naar jouw voorkeur.
  • 25 vrije dagen per jaar (o.b.v. 40 uur).
  • Laptop van de zaak en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.
  • Een afwisselende en uitdagende functie van 24-40 uur, waarbij veel vrijheid en ruimte is voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
  • Werken aan toffe opdrachten voor aansprekende klanten (zoals Samsung, HP en KPN) op een inspirerende werkplek in het het centrum van Den Bosch.
  • Gezellige collega’s met allemaal een grote liefde voor marketing, telecom en IT. En natuurlijk: regelmatig leuke uitjes met het team.
  •  

    Hier herken je jezelf in?

    Een generalistische marketing communicatie specialist, die de wereld van technologie als geen ander begrijpt. Zo zou jij jezelf omschrijven. Je doet niets liever dan content creëren en klanten écht onder de aandacht brengen. Met jouw positieve en kritische blik overzie jij altijd het grotere plaatje. Ook voel je je verantwoordelijk voor succesvolle producties en kijk je hierin verder dan je eigen functie. Je bent een echte aanpakker, ziet altijd verbeteringen en werkt graag mee om het bedrijf verder te laten groeien.

    Daarnaast:

    • heb je minstens hbo werk- en denkniveau;
    • beschik je over een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie, waarbij teksten schrijven tot jouw takenpakket behoorde;
    • heb je bij voorkeur ervaring in de IT/telecom/digital branche of enige affiniteit hiermee;
    • heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in geschrift;

     

    Waar ga je werken?

    MarketingXS is een contentmarketingbureau in Den Bosch. We geven bedrijven in de IT- en telecomsector de mogelijkheid hun doelen te bereiken door hun marketing en communicatie uit handen te nemen. We ontwikkelen campagnes en content om de zichtbaarheid te vergroten voor bekende merken door heel Nederland, zoals Samsung, HP en KPN. Onze werkwijze is betrokken, snel, probleemoplossend, uitvoerend, creatief én flexibel.

     

    Zie jij jezelf hier al werken?

    Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer via de sollicitatie- of WhatsApp button op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt MarketingXS bij het wervings- en selectietraject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij MarketingXS.

     

    Wil jij bij MarketingXS aan de slag? Leuk, we zijn benieuwd wie jij bent.

    Solliciteer door jouw cv en motivatie te versturen naar evelien@steamz.nl. Heb je voorbeelden van geschreven content? Stuur deze gerust mee voor een completer beeld.

    Heb je nog vragen over de vacature of organisatie? Stel ze gerust aan Evelien Pennings van Steamz via 06 8349 4862 of evelien@steamz.nl.

    Steamz ondersteunt MarketingXS bij het wervings- en selectietraject. Bij een passende sollicitatie maak je in eerste instantie kennis met Evelien via een video-call. Vervolgens zijn er twee gesprekken op locatie bij MarketingXS. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij MarketingXS.


    < Terug naar vacature overzicht