MENU

Grafisch design

Onder het motto ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden’.

De opmaak van een website, de keuze van een afbeelding, zelfs de kleur van de achtergrond. Beeld zegt veel over jouw bedrijf, product of dienst. Het is dan ook belangrijk dat de uitstraling in lijn is met de boodschap die je over wilt brengen. Van huisstijl tot banner en van magazine tot advertentie; wij laten jouw boodschap van het beeld spatten.

Beeld versterkt de merkbeleving

Naast tekst is beeld minstens zo belangrijk om je boodschap over te brengen. Het versterkt de merkbeleving bij je doelgroep. Maar hoe bepaal je dat beeld? In welke vorm giet je je boodschap? En via welke kanalen wil je het inzetten? Vragen die je ons kunt stellen. Samen bepalen we wat jij wilt uitstralen en wat hier de best passende vorm voor is.

Geef jouw bedrijf een gezicht

De volgende stap vraagt om meer creativiteit. Want grafisch design kent geen vaste formule en elk bedrijf is uniek. Gelukkig maar. In het creatieve proces geven we (soms letterlijk) een gezicht aan jouw bedrijf en jouw boodschap. Wij zorgen ervoor dat de beelden bij je passen en de boodschap op aansprekende wijze overbrengen. Of je een afbeelding bewerkt wilt hebben, je een nieuwe huisstijl nodig hebt of een printmagazine met je klanten wilt delen ‒ wij helpen je verder.

Jouw voordelen:

  • Breng je boodschap krachtig over
  • Sterkere profilering en merkbeleving
  • Professionele en persoonlijke uitstraling