MENU

Copywriting

Woorden op papier zetten is één. Schrijven is een vak apart.

Een goede tekst houdt rekening met zijn lezer en heeft een duidelijke functie. Vermaken, overtuigen, kennis overdragen, bijvoorbeeld. Je bent bij ons aan het juiste adres om je boodschap te verwoorden in prikkelende, overtuigende teksten. Met de d’s en t’s op orde, uiteraard.

Begrijpbare taal

Onderwerpen in de telecom en IT kunnen complex lijken voor je doelgroep. Wij zorgen ervoor dat je boodschap helder overkomt en schrijven de taal die jouw doelgroep spreekt. We schrijven vanuit de beleving van je doelgroep en richten ons vooral op de klantvoordelen van het product of de dienst. Dat doen we vanuit een fascinatie voor technologie en jarenlange ervaring in de telecom en IT.

Jij vraagt, wij schrijven

Wat voor tekst je ook nodig hebt, je kunt er bij ons voor terecht. Van scherpe, korte teksten (zogeheten short copy) voor bijvoorbeeld social media, tot SEO-webteksten en van whitepapers tot complete printmagazines. Elk medium, elke doelgroep en elk doel vraagt om een aparte schrijfwijze. Wij schrijven de copy die je nodig hebt.

Kant-en-klare content

Naast maatwerk bieden we ook kant-en-klare content aan met een lange houdbaarheid. Dit doen we via onze database Telecomcontent.nl en in onze thematische contentpakketten. Dit is een laagdrempelige manier om te starten met contentmarketing. Zo heb je altijd informatieve artikelen tot je beschikking waarmee je je klanten kunt informeren

Jouw voordelen:

  • Jouw doelgroep begrijpt de boodschap
  • Je hoeft zelf niet te stoeien met tekst en grammatica
  • Complexe onderwerpen eenvoudig verwoord
  • Je beschikt altijd over relevante en actuele content