MENU
Youri Jozee

Auteur
Youri Jozee

- Nieuws

Mobility Magazine voorjaar 2019 - doe je mee?

Als reseller is het belangrijk dat je een deskundige kennispartner voor je klanten bent. Dat bereik je onder andere door het delen van relevante trends en ontwikkelingen in de markt. Daar willen we je graag bij helpen. Ook dit voorjaar bieden we je de mogelijkheid om je eigen Mobility Magazine af te nemen. Dit is een gepersonaliseerd magazine waarmee je jezelf professioneel onder de aandacht van je doelgroep brengt.

Lang houdbare IT- en telecom-content
In het Mobility Magazine vinden je klanten een diverse selectie aan lang houdbare IT- en telecom-content. Onderwerpen zoals hosted telefonie, mobile device management, de cloud, apps en mobiel werken komen ruimschoots aan bod. Hierbij ligt de nadruk op de voordelen voor de organisatie, beheerder en gebruiker. 

Opmaak in je eigen huisstijl
Ook bij deze editie kun je weer kiezen voor een gepersonaliseerde cover en voorwoord. Daardoor beschik je over een magazine dat volledig aansluit bij jouw huisstijl, en creëer je direct herkenbaarheid.

Daarnaast kun je de extra pagina’s in je cover inzetten om operators en partners te laten adverteren. Door hen deel te laten nemen worden de ontwikkelkosten voor jou nóg aantrekkelijker.

Je eigen magazine al vanaf € 500,-
Het magazine is al verkrijgbaar in een oplage van 250 stuks vanaf € 500,-.
De staffelprijzen zijn als volgt:
250 stuks: € 500,-
500 stuks: € 875,-
1000 stuks: € 1500,-
1500 stuks: € 1875,-
2000 stuks: € 2000,-

Aanvullende mogelijkheden 
Als je wilt kunnen wij een gepersonaliseerde cover voor je maken. We nemen hierbij je huisstijl en bestaand materiaal als uitgangspunt. Zo heb jij geen omkijken naar deadlines of bestandsformaten. De kosten voor een eigen cover zijn € 180,-

Online publicatie
Het magazine kan ook als online magazine worden gepubliceerd. Een voorbeeld hiervan vind je hier. Bij afname van printexemplaren zijn de kosten hiervoor € 150,-. Wil je alleen een online publicatie afnemen? Dan zijn de kosten hiervoor € 295,-.

Matdatum: medio april 2019
Doe je weer mee? Wil je dan uiterlijk 29 maart 2019 de cover digitaal aanleveren? Dan heb je de magazines medio april al in huis.

Wil je graag een proefexemplaar ontvangen, of heb je andere vragen? Neem contact met ons op via 073-8514864. We vertellen graag alles over de mogelijkheden.

Youri Jozee

Auteur
Youri Jozee