MENU
Youri Jozee

Auteur
Youri Jozee

- Nieuws

Mobility Magazine voorjaar 2018 - doe je mee?

Als zakelijke leverancier wil je een deskundige kennispartner zijn voor je klanten. Het delen van relevante en begrijpelijke informatie over de laatste mobiele technologie en marktontwikkelingen helpt je daarbij. Daarom ontwikkelen wij, speciaal voor jou als reseller, het Mobility Magazine. Dit is een gepersonaliseerd magazine waarmee je jezelf professioneel onder de aandacht van je doelgroep brengt. Onze voorjaareditie is al in de maak. Doe je ook mee?

Brede en praktische content
Het Mobility Magazine biedt een brede selectie aan langer inzetbare IT- en telecom-content. Denk hierbij aan thema’s zoals hosted telefonie, mobile device management, de cloud, apps en mobiel werken. De nadruk van de artikelen ligt op de praktische voordelen voor de zakelijke gebruiker, beheerder en organisatie.  

Herkenbaar voor de klant
Zoals bij iedere uitgave kun je ook deze keer weer kiezen voor een gepersonaliseerde cover. Op die manier sluit je magazine aan bij je huisstijl, en creëer je herkenbaarheid. Hierbij kun je kiezen voor een persoonlijk voorwoord en het uitlichten van je zakelijke propositie.

Daarnaast kun je de extra pagina’s in je cover inzetten om operators en partners te laten adverteren. Door hen deel te laten nemen worden de ontwikkelkosten voor jou nóg aantrekkelijker.

Je eigen magazine al vanaf € 500,-
Het magazine is al verkrijgbaar in een oplage van 250 stuks vanaf € 500,-.
De staffelprijzen zijn als volgt:
250 stuks: € 500,-
500 stuks: € 875,-
1000 stuks: € 1500,-
1500 stuks: € 1875,-
2000 stuks: € 2000,-

Gepersonaliseerde cover
We helpen je graag bij het maken van een eigen cover. We nemen hierbij je huisstijl en bestaand materiaal als uitgangspunt. Zo heb jij geen omkijken naar deadlines of bestandsformaten. De kosten voor een eigen cover zijn € 180,-

Online publicatie
Het magazine kan ook als online magazine worden gepubliceerd. Een voorbeeld hiervan vind je hier. Bij afname van printexemplaren zijn de kosten hiervoor € 150,-. Wil je alleen een online publicatie afnemen? Dan zijn de kosten hiervoor € 295,-.

Levering medio mei
Doe je weer mee? Wil je dan uiterlijk 4 mei 2018 de cover digitaal aanleveren? Dan heb je de magazines medio mei al in huis.

Interesse of vragen? Wil je graag een proefexemplaar ontvangen? Neem contact met ons op via 073-8514864. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 

Youri Jozee

Auteur
Youri Jozee