Vacature stagiair content ontwikkeling

< Terug naar vacatures

Omschrijving opdracht

Wil jij jouw communicatieskills dagelijks inzetten en verder ontwikkelen? En aan de slag bij een tof marketingcommunicatiebureau in Den Bosch? Reageer dan op deze opdracht.

MarketingXS ontwikkelt content voor web, print, social media en video. Ben jij vaardig met de pen? Uhh toetsenbord … En heb je er lol in om jezelf breed te ontwikkelen? Wacht dan niet langer. En misschien kun jij je kunsten bij ons komen tonen. Je eigen campagnes inplannen op social media en emailmarketing. Wie wil dat nou niet?

Uitstekende beheersing van Nederlandse taal in geschrift is een belangrijke vereiste. Ervaring met programma’s als Mailchimp, WordPress, Photoshop is een pre. Net als affiniteit met telecom en IT. Maar wie houdt er nou niet van z’n mobieltje?!

Overige informatie

MarketingXS is werkzaam in de telecom en IT-industrie. Wij werken samen met leveranciers en resellers om content en campagnes te ontwikkelen en zodoende de zakelijke eindgebruiker te informeren en te activeren. Dit doen wij door het inzetten van een breed scala aan online en offline communicatiediensten. Wij werken onder andere voor Microsoft, KPN, Samsung en verschillende resellers.

Ben jij de enthousiaste content ontwikkeling stagiair die wij zoeken? Stuur dan een motivatie en je cv naar sander@marketingxs.nl.

We zien je reactie graag tegemoet!

 

Beginperiode : begin 2016

Tijdsduur : in overleg

Vergoeding : marktconform