Uw relaties een succesvol nieuwjaar wensen nu nóg aantrekkelijker

88806d91-9e8a-492b-a9ce-3430ce153360Het jaar loopt alweer bijna op z’n einde. De jaarwisseling is een goed moment om uw relaties te danken voor de samenwerking en uw blik te richten op 2016. E-mailmarketing is een eenvoudige en laagdrempelige manier om uw wens met uw relaties te delen. Daar helpen wij u graag bij.

Gratis e-mailtemplate t.w.v. € 395,- bij kwartaalafname
Om een vliegende start te maken, ontvangt u nu tijdelijk een gratis e-mailtemplate t.w.v. € 395 bij een kwartaalafname (= drie nieuwsbrieven). Volledig naar uw huisstijl ontwerpen we een template voor de nieuwsbrief, voor een herkenbare en professionele uitstraling.

“E-mailmarketing is een eenvoudige manier om met succes in contact te zijn met uw relaties”

Reageer voor 12 december om van deze actie gebruik te maken. Zo bent u gegarandeerd op aantrekkelijke wijze onder de aandacht bij uw relaties. Het nieuwe jaar is een uitgelezen kans om de communicatie richting uw relaties te starten met een persoonlijke nieuwjaarswens.

Opmaak + verzenden + rapportage
Na de nieuwjaarswens worden de overige twee nieuwsbrieven in overleg opgemaakt en verstuurd. De kosten voor het opmaken en verzenden per nieuwsbrief bedragen € 350,-. U ontvangt per nieuwsbrief ook een rapportage, zodat u ziet welke relaties de nieuwsbrief geopend hebben en op welke nieuwsberichten zij klikten.