Telecom- en IT-content gericht op de zakelijke eindgebruiker

Telecomcontent is een online database gevuld met waardevolle en relevante content die ingezet kan worden door zakelijke resellers voor eigen marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van de content uit Telecomcontent bent u vaker onder de aandacht bij uw doelgroep en profileert u zichzelf als specialist doordat u uw klanten van inhoudelijke en waardevolle informatie voorziet.
De online database biedt een actueel overzicht van al het relevante nieuws, ontwikkelingen, marktcijfers, reviews, videos en afbeeldingen op het gebied van telecom en IT. De content is specifiek ontwikkeld voor zakelijke eindgebruikers en beslissers.

Ga naar Telecomcontent.nl

Elke week versturen we een update van de nieuw verschenen artikelen per e-mail. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan aan.Tijdsbesparing en meer traffic

Onze relevante content kunt u inzetten voor uw eigen nieuwspagina op de website, uw nieuwsbrieven, social media, magazines en meer. U kunt uw klanten nu op eenvoudige wijze informeren omtrent de laatste ontwikkelingen.

U creëert met onze content ook meer traffic naar uw website, omdat u uw klanten direct doorverwijst naar uw eigen pagina in plaats van door te verwijzen naar webpagina’s van fabrikanten of andere partijen.

telecomcontent
Premium/Freemium-model

 

De toegang tot TelecomContent wordt verschaft via een betaalde of een gratis account.

 

Premium

Met de betaalde account (Premium) heeft u toegang tot de volledige database. De unieke content speelt op aantrekkelijke wijze in op de voordelen voor en behoeften van de zakelijke gebruiker en organisatie. Hierbij zijn zakelijke doelen als conversie, het genereren van leads en het opbouwen van autoriteit het uitgangspunt. 

Freemium

De gratis account (Freemium) geeft u toegang tot een overzicht van de belangrijkste actualiteiten en ontwikkelingen, waarbij de inhoud van het originele nieuwsbericht niet specifiek voor de doelgroep is herschreven.

Extra support

Naast het leveren van kant-en-klare content ondersteunen wij al diverse resellers in de uitvoering van online en offline uitingen. Wilt u ook dat wij úw website en social media beheren, maandelijks een nieuwsbrief verzorgen of op maat content aanleveren? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen