Websitebeheer

Voor het beheren van een nieuwsvoorziening op uw website gebruiken wij door ons ontwikkelde content die relevant is voor uw zakelijke doelgroep. Deze content bestaat uit nieuwsberichten, product reviews en video’s. Uw site blijft up-to-date en bevat relevante content voor uw bezoekers.
Het beheren en actueel houden van uw website schiet er vaak bij in. Actuele content is voor uw klant echter een reden om uw website te bezoeken. Met het plaatsen van relevant telecom- en IT-nieuws op uw website, geeft u aan op de hoogte te zijn van trends en ontwikkelingen binnen de markt. Daarnaast is het belangrijk deze informatie met uw klanten en partners te kunnen delen, zodat de loyaliteit versterkt en u top-of-mind bent wanneer een nieuwe aankoop nodig is.
Wij helpen u graag aan actuele content, en nemen indien gewenst ook het overige beheer van uw website uit handen. U heeft geen omkijken meer naar uw website en kunt volledig focussen op uw core business. Heeft u behoefte aan zo’n service? Neem dan contact op om te horen wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Productdetails en prijzen

Met websitebeheer bij MarketingXS heeft u geen omkijken naar uw website. Onze branchespecialisten houden uw site up-to-date met relevante content voor uw doelgroep.

  • Geen omkijken naar uw website
  • Altijd up-to-date relevante content
  • Contentontwikkeling door telecom- en IT specialisten
  • U toont klanten de juiste kennis in huis te hebben

Uw content laten beheren door MarketingXS kan al vanaf € 150,- per maand. Uitgebreidere pakketten met bijvoorbeeld onderhoud en technisch beheer kunt u voor een klein aanvullend bedrag bij ons afnemen. Neem contact op voor een inschatting van uw specifieke behoeften.