Website ontwikkelen

Effectieve klantcommunicatie zonder een sterke website is onmogelijk. De online omgeving verandert tegenwoordig zo snel dat uw website voortdurend in ontwikkeling zal zijn om uw businessdoelen te blijven ondersteunen. Wij helpen u op het juiste moment de ontwikkelingen te maken die passen bij uw online bedrijfsstrategie.

 

De mogelijkheden voor het ontwikkelen van een compleet nieuwe website zijn divers. Er kan efficiënt gewerkt worden met bepaalde templates of er kan een compleet nieuw design ontwikkeld worden. Ook kan MarketingXS de complete content – webteksten, beeld en video – voor de site ontwikkelen. Een actuele en moderne website vormt de basis voor prominente online exposure. De online vindbaarheid van uw organisatie is voor ons een belangrijke focus tijdens het ontwikkelen van een nieuwe site.
Een onepager is eenvoudig te ontwikkelen en daardoor zeer betaalbaar. Een onepager biedt één duidelijk overzicht omtrent en specifieke dienst of actie. De informatie is daardoor relevanter voor de bezoeker. Het doel van de onepager is het delen van kennis, leadgeneratie en zoekmachineoptimalisatie. Deze pagina kan gemakkelijk ingezet worden naast de bestaande bedrijfswebsite en voorkomt dure aanpassingen.

Productdetails en prijzen

Een website vormt de basis voor veel communicatie-uitingen. U kunt bij ons terecht voor:

  • Complete ontwikkeling van design tot content en vindbaarheid
  • Slim inzetten van onepagers in combinatie met uw bestaande website
  • Doorontwikkeling die aansluit op uw bedrijfsstrategie

Het ontwikkelen van een website is altijd maatwerk. Afhankelijk van of het een upgrade als landingspagina is of een compleet ontwikkeltraject. Dan kijkt u naar een investering van € 750,- tot € 5000,- of meer.