Magazines en Tabloids

Nog elke maand merken wij de effectiviteit van geprinte communicatiemiddelen. Iets om op te sturen, uit te delen en na te lezen. Iets dat minder vluchtig is dan online nieuws. Onze branded magazines en tabloids versterken uw merk door uw klant te voorzien van inhoudelijke en waardevolle informatie. Voor de klant die content liever digitaal ontvangt is er eenvoudig een digitale versie te creëren.
Het ontwikkelen van een eigen magazine biedt uw organisatie veel mogelijkheden om uw dienstverlening en onderscheidend vermogen uit te lichten. Door zakelijke content slim te gebruiken, zijn onze printuitgaves zeer betaalbaar. Een magazine zorgt voor een betrouwbare en professionele uitstraling en u blijft langere tijd onder de aandacht bij uw doelgroep. Het biedt voldoende ruimte om uw eigen visie te tonen, succesverhalen te delen en diensten te presenteren.
Als alternatief op het magazine is er de tabloid. De tabloid behandelt iedere editie een actueel thema en wordt in een hogere frequentie, 3 à 4 keer per jaar, uitgebracht. De volledige oplevering – van ontwikkeling tot verzending – kan MarketingXS voor u verzorgen. Zo ontstaat er zo min mogelijk druk op de interne organisatie. De tabloid wordt ontwikkeld op A3-formaat en is als 4, 8 en 12 pagina editie onder uw eigen merk beschikbaar.

Productdetails en prijzen

Onze maatwerk printuitgaves zijn ideaal voor thematische klantcommunicatie. Alle pagina’s worden ook geschikt voor online publicatie aangeleverd om maximaal bereik en een uniforme uitstraling te creëren.

  • Maatwerk promotiemateriaal gericht op uw zakelijke doelgroep
  • Professioneel ‘visitekaartje’ van hoge kwaliteit
  • Volledig verzorgd van idee tot verzending
  • Eenvoudige online publicatie mogelijk

U heeft uw eigen branded magazine al vanaf € 5000,-. De branded tabloid is de budgetvriendelijke optie die al vanaf € 2500,- beschikbaar is. Wij verzorgen op verzoek ook de volledige verzending (inclusief bestandsverrijking) voor u. Het enige dat u hoeft aan te leveren is het adressenbestand.