Social media marketing

Social media is volgens ons nooit een doel op zich, maar altijd onderdeel van uw totale marketingactiviteiten. MarketingXS adviseert u op strategisch vlak en begeleidt in de uitvoering. Naast advies en training kunnen wij ook de volledige uitvoering van social media, inclusief advertising, voor u verzorgen.

Met social media maakt u de interactie met klanten laagdrempelig. Daarnaast vergroot u de betrokkenheid van uw klanten en online ‘fans’. Bent u op zoek naar een efficiënte wijze voor het opzetten van uw social media? Wij stellen een social mediaplan voor u op en kunnen daarnaast het beheer van de accounts voor onze rekening nemen.

Een social mediastrategie maakt onderdeel uit van uw brede marketingstrategie. Het versterkt uw positionering door online een breed publiek te bereiken en vormt een bron van waardevolle informatie vanuit de doelgroep. Wij adviseren u in strategie en uitvoering. Op eenvoudige wijze komen we gezamenlijk tot een plan waar u zich comfortabel bij voelt, zodat u niet het gevoel heeft dat u hier business laat liggen.

Productdetails en prijzen

Een succesvolle social mediastrategie versterkt uw marketingcampagne en online profilering.

  • Creëert hogere betrokkenheid
  • Laagdrempelige communicatie
  • Versterkt uw marketingcampagnes

Uw social media laten onderhouden door MarketingXS kost gemiddeld € 150,- per maand per kanaal. Vraag vrijblijvend naar de kansen die er voor u op dit gebied liggen.