SEO / SEA / Analytics

Verkeer naar uw site kan voor een groot deel via onze nieuwsbrieven gerealiseerd worden. Wanneer u de volgende stap wilt nemen, dan helpen wij graag. Met de beste strategie helpen we u om online uw klanten te vinden en door hen gevonden te worden.
U kunt bij MarketingXS terecht voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), adverteren op Google (SEA) en Social Media (SMA). Wij hebben geen voorkeur voor één methode, maar bekijken hoe we úw doelgroep het effectiefst bereiken en tot klant kunnen transformeren. Onze zoekmachinespecialisten onderzoeken, vinden en hanteren de beste methode voor uw organisatiedoelen.
Internet is perfect geschikt om te meten waar uw geld het effectiefst besteed wordt. Samen met u ontwikkelen we de customer journey: vanaf het moment dat mensen iets zoeken, tot het moment dat ze bij u afrekenen. Via sales funnels in Google Analytics monitoren we het verkeer op de site om zodoende grip te krijgen op de online bezoeken. U weet wat uw klanten beweegt en hoeveel het kost om hen binnen te halen.

Productdetails en prijzen

Het verbeteren van uw online vindbaarheid kan zorgen voor meer leads en uiteindelijk klanten. Wij helpen u uw klant online te bereiken, precies wanneer hij u nodig heeft.

  • Altijd de beste middelenmix
  • Om klanten te vinden en om gevonden te worden
  • Meetbare resultaten en optimalisatieopties

kost tijd om ingeregeld te worden en is een investering voor de lange termijn. Betaald adverteren (SEA) gebruiken wij om budget- en efficiencyredenen sporadisch; alleen wanneer uw specifieke businessdoel op dat moment erom vraagt. SEA-budgetten beginnen vanaf € 500,-. Adverteren via social media begint van € 250,-.