Mobility Magazine

Het Mobility Magazine (voorheen Business Special) van MarketingXS is de ideale mix van actueel en relevant telecom- en IT-nieuws, aangevuld met de belangrijkste mobiele hardware voor de zakelijke eindgebruiker. Het magazine is te voorzien van een eigen kaft, waarmee het volledig in lijn komt met uw eigen huisstijl.
Het Mobility Magazine is een hardware magazine dat twee keer per jaar wordt uitgebracht. Dit magazine is een ideale mix van actueel en relevant telecomnieuws aangevuld met de belangrijkste mobiele hardware. Het magazine is specifiek gericht op de zakelijke eindgebruiker. U heeft als reseller de mogelijkheid om uw eigen magazine te ontwikkelen. Deelname kan al vanaf 250 stuks.
Speciaal voor zakelijke resellers bestaat de mogelijkheid om het magazine te personaliseren met een eigen kaft. U heeft daarbij de mogelijkheid om de voor-, achter- en binnenzijdes van de cover te personaliseren. De binnenpagina’s van de kaft zijn ook zeer geschikt om als advertentieplaats te verkopen aan een partner of operator, waardoor de tarieven nog aantrekkelijker worden.

Productdetails en prijzen

Een eigen hardware magazine of tabloid om uw zakelijke klanten te informeren – inclusief trends en ontwikkelingen vanuit de telecom en

IT-branche.

  • Deelname al vanaf 250 stuks
  • Te personaliseren met een eigen kaft
  • Interessante tarieven d.m.v. sponsored content
  • Ook in online publicatie mogelijk

Het Mobility Magazine is al beschikbaar vanaf €500,-. Wij verzorgen op verzoek ook de volledige verzending (inclusief bestandsverrijking). U hoeft alleen het adressenbestand aan te leveren.

Mobility Magazine voorjaar 2015