E-mailings en e-mailcampagnes

MarketingXS verzorgt complete e-mailcampagnes met relevant telecom en IT-nieuws. Het versturen van een informatieve e-mailcampagne bouwt loyaliteit op bij uw klanten en maakt uw organisatie, producten en diensten weer top-of-mind.
Het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief vergroot de loyaliteit van uw doelgroep doordat uw relatie met de lezer telkens versterkt wordt met nuttige achtergrondinformatie en relevante aanbiedingen. Wij denken met u mee om de nieuwsbrief van de juiste inhoud te voorzien: volledig afgestemd op uw wensen en op uw doelgroep.

Door het uitbesteden van uw nieuwsbrief bent u zorgeloos en consistent onder de aandacht bij uw relaties. U ontvangt een inzichtelijke rapportage zodat u weet welke onderwerpen interessant zijn voor uw contacten. U kunt deze specifieke contacten benaderen met een gerichter aanbod

Voor het verzenden van de nieuwsbrief kan gebruik gemaakt worden van uw eigen bestaande mailplatformen of van die van MarketingXS. Komt u er niet aan toe om uw eigen e-mailprogramma op regelmatige basis in te zetten? Neem dan zeker contact met ons op. Dan helpen we u met de opmaak en de invulling van de nieuwsbrief.

Productdetails en prijzen

Door het gebruik van ons intelligente contentsysteem profiteert u van schaalvoordeel. Zo komt u tegen een aantrekkelijk tarief wekelijks of maandelijks onder de aandacht bij uw klanten.

  • Consistent bouwen aan klantloyaliteit
  • Converteer nieuwsbrieflezer tot klanten
  • Betaalbaar door slim gebruik van techniek en relevante content

Een complete nieuwsbrief versturen kost € 350,- per nieuwsbrief. U ontvangt hierbij standaard een rapportage van de resultaten. Wij leveren indien gewenst ook aanvullende diensten als A/B-testen en gesegmenteerde nieuwsbrieven.