Direct Mailing

Direct mailings zijn zeer geschikt wanneer u een persoonlijke boodschap of uitnodiging voor een evenement wilt versturen. Of wanneer u een bepaald product of dienst extra onder de aandacht wilt brengen.
Met een direct mailing deelt u op effectieve en persoonlijke wijze uw boodschap. Een direct mailing is zeer geschikt wanneer u een uitnodiging voor een evenement wilt versturen, een persoonlijke boodschap of een bepaalde dienst extra onder de aandacht wilt brengen. Indien gewenst kan er een aanvullend adressenbestand worden ingekocht om zodoende een bredere leadgeneratie te realiseren.
Wanneer u (potentiële) klanten persoonlijk wil benaderen, kan een direct mailing het perfecte middel zijn. Het versturen van een direct mailing per post laat een grotere indruk achter, waarmee u een hogere conversie realiseert. We adviseren altijd om een direct mailing te combineren met online of telefonische opvolging om zodoende maximale conversie te realiseren.

Wij denken graag met u mee wanneer u een direct mailing wilt inzetten. Twijfelt u over de juiste inzet van communicatiemiddelen? Neem dan contact met ons op.

Productdetails en prijzen

Met een direct mailing vertelt u op een effectieve en persoonlijke manier uw boodschap.

  • Maak meer indruk dan alleen een e-mailing
  • Realiseert een hoge conversie dan online acties
  • Enorm versterkend effect met online of telefonische opvolging

De mogelijkheden met betrekking tot een direct mailing zijn zeer divers. Neem contact met ons op om te kijken wat het beste past bij uw behoeften en voor een prijsindicatie.