Content to go: het alles-in-één contentpakket

 

content-to-go

Content to go: het alles-in-één contentpakket

Communicatie bepaalt voor een groot deel hoe uw organisatie overkomt bij uw klanten. Met relevante artikelen over trends en ontwikkelingen positioneert u zichzelf als specialist bij uw doelgroep. Alleen het zoeken, maken en delen hiervan kost doorgaans veel tijd, toch? Wij maken het u makkelijk met onze nieuwste service Content to go: het alles-in-één contentpakket.

Onder de aandacht bij uw doelgroep
Met content to go ontvangt u elke twee maanden de tien meest populaire artikelen uit Telecomcontent.nl, inclusief voorgedefinieerde social media posts en afbeeldingen. Kant-en-klaar in te zetten! Door relevante artikelen te delen blijft u top of mind bij uw doelgroep; zij denken aan u op het moment dat u nodig bent. Wij helpen u graag om nog beter onder de aandacht van uw doelgroep te komen. Lees hier de top 10 van de afgelopen periode.

De content is specifiek ontwikkeld om langere tijd relevant te zijn. U kunt de content dus over een langere periode inzetten en kiest zelf het moment van communiceren. De kosten voor dit tweemaandelijkse pakket bedragen 250 euro.

Themapakketten: relevante content rondom security en zakelijke telefonie
Als aanvulling op de dienstverlening bieden we ook specifiekere contentpakketten rondom populaire thema’s aan. Zoals het Security-contentpakket, met daarin breed inzetbare content rondom telecom- en IT-security. Ook hebben we een specifiek pakket ontwikkeld rondom trends en ontwikkelingen op het gebied van zakelijke telefonie en vast mobiel integratie. Ook deze pakketten zijn voorzien van kant-en-klare social media posts en afbeeldingen. Doe er vandaag nog uw voordeel mee! Uiteraard zijn er ook aanvragen op maat mogelijk, of speciale operator contentpakketten, zoals het KPN-contentpakket.

Start met communiceren! Neem contact op
Wilt u onder de aandacht zijn bij uw doelgroep? Heeft u ook geen zin om urenlang bezig te zijn met het schrijven en delen van een artikel? Neem dan contact met ons op! Als u wilt helpen wij u ook met het publiceren op uw website en sociale media. Start vandaag nog!

De voordelen op een rijtje:

– Diverse mix aan relevante en lang houdbare content
– Inclusief afbeeldingen voor uw website
– Inclusief kant-en-klare posts voor uw social media-kanalen
– Korte, bondige en effectieve teksten
– Content geselecteerd op populariteit