Over MarketingXS

MarketingXS is hét marketingbureau voor
de zakelijke telecom- en IT-branche.

Wij zijn geboeid door innovaties en altijd op zoek naar de beste toepassing voor deze innovaties. Product- en diensteninnovaties zijn leuk, maar moeten uiteindelijk ons privé- en zakelijke leven prettiger maken. Wij laten mensen graag de veelzijdigheid van nieuwe technologie zien vanuit een praktisch perspectief.

Vanuit dit perspectief ondersteunen we leveranciers en resellers in het overbrengen van de boodschap. We werken vanuit een onderscheidend partnermodel om de afstand tussen eindklant en leveranciers te verkleinen en meer de nadruk op de contactmomenten te leggen. De partnercampagnes worden zoveel mogelijk modulair opgezet, wat zorgt voor schaalbaarheid en kostenefficiency. We zorgen voor een proactieve invulling van de campagnes, waardoor deelname voor alle partners laagdrempelig is en er zo weinig mogelijk druk bij de interne organisatie van de partners ligt.

De content en campagnes worden ontwikkeld vanuit een objectief standpunt, maar bieden daarnaast de mogelijkheid voor branded en sponsored content. Deze sponsored items ontwikkelen we in verschillende formats, zoals nieuwsitems, reviews, video en reference cases die vervolgens terugkomen in verschillende print-, online en social campagnes.

Over MarketingXS - contentmarketing voor telecom en IT

Contentmarketing en partnercampagnes

MarketingXS werkt vanuit een onderscheidend partnermodel samen met B2B-resellers, fabrikanten, operators en service providers. Door het activeren en intensiveren van deze relatie worden er relevante partnercampagnes ontwikkeld. Zakelijke eindgebruikers en beslissers worden middels unieke content op proactieve wijze geïnformeerd.

ContentCuratie

ContentCuratie

Via contentcuratie selecteren en analyseren we interessante en waardevolle informatie voor de zakelijke eindgebruiker. Zo beschikken we altijd over een actueel overzicht van de belangrijkste trends, marktcijfers, persberichten en branded content op telecom en IT-gebied.

ContentCreatie

ContentCreatie

Met contentcuratie is de basis gelegd voor nieuwe content. Bij het creëren van nieuwe content is de zakelijke eindgebruiker en beslisser ons uitgangspunt. Curatie en creatie wordt ook toegepast op zakelijke proposities en diensten om zo uw doelgroep op pakkend aan te spreken.

ContentCampagne

ContentCampagnes

Na het selecteren en ontwikkelen van de juiste content wordt de gezamenlijke campagne ontwikkeld door verschillende offline en online kanalen in te zetten. Er kan gebruik gemaakt worden van eigen, bestaande kanalen of wij kunnen de campagne volledig verzorgen.