Mobility Magazine voorjaar 2016 – doet u weer mee?

Zoals u van ons gewend bent, brengen wij twee keer per jaar een zakelijk magazine uit: Mobility Magazine. Het is een printmagazine met de laatste hardware, trends en ontwikkelingen op het gebied van mobility. Het magazine kunt u eenvoudig personaliseren met een eigen cover, zodat u professioneel onder de aandacht bent bij uw klanten en prospects. Onze voorjaarseditie van 2016 komt eraan. Doet u weer mee?

mobility_magazine_15Gericht op zakelijke gebruikers
De opzet van het Mobility Magazine is sinds vorig jaar nog meer gericht op concrete en praktische voordelen voor de gebruiker, beheerder en de organisatie. Het magazine zal de doelgroep – uw relaties – op die manier nog meer aanspreken. Het geeft u als reseller de mogelijkheid om uw expertise op dit vlak zodoende nog beter te profileren.

Versie voorjaar 2016
Het Mobility Magazine is een hardware magazine dat u kunt voorzien van een eigen cover. Hiermee past het magazine volledig binnen uw huisstijl. De binnenpagina’s bieden een ideale ruimte voor een persoonlijk voorwoord en eventueel een uit te lichten zakelijke propositie.

De extra pagina’s in de cover lenen zich verder goed voor extra exposure van bijvoorbeeld operators of andere partners. Door hen te laten adverteren worden de ontwikkelkosten eventueel nog aantrekkelijker!

Uw eigen magazine al vanaf € 500,-
Het magazine is al verkrijgbaar in een oplage van 250 stuks vanaf € 500,-.
De overige staffelprijzen zijn als volgt:

  • 500 stuks: € 875,-
  • 1000 stuks: € 1500,-
  • 1500 stuks: € 1875,-
  • 2000 stuks: € 2000,-

Online publicatie
Naast als printuitgave kan het magazine ook online worden gepubliceerd, zodat u deze via website, nieuwsbrief en social extra kunt delen. Een voorbeeld hiervan vindt u hier. Bij afname van printexemplaren zijn de kosten hiervoor € 150,-. Wilt u alleen een online publicatie afnemen? Dan zijn de kosten hiervoor € 295,-.

Uw cover laten opmaken?
Heeft u geen tijd of mogelijkheden om uw eigen cover op te laten maken? Deze kunnen wij voor u opmaken. Op basis van uw huisstijl en bestaand beeldmateriaal heeft u een eigen, persoonlijke cover. Geen zorgen over deadlines van aanleveren en het juiste bestandsformaat. Voor € 250,- bent u volledig ontzorgd omtrent de cover.

Levering eind mei
De planning is als volgt: vóór 19 mei dient de cover digitaal te worden aangeleverd zodat 31 mei de magazines worden uitgeleverd.

Interesse of vragen? Wilt u een proefexemplaar ontvangen? Neem contact met ons op! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.