Mobility Magazine najaar 2017 – doe je mee?

Als zakelijke leverancier wil je natuurlijk deskundig overkomen bij je klanten. En hoe kan dat beter dan via relevante en kwalitatieve content, waarin je technologie en innovaties op aansprekende en begrijpelijke taal uitlegt? Speciaal voor jou als reseller ontwikkelen wij daarom het Mobility Magazine. Met dit gepersonaliseerde magazine beschik je over een effectief middel waarmee je professioneel onder de aandacht bent. Onze najaarseditie is al in de maak. Doe je ook mee?

Concrete en praktische voordelen
Het Mobility Magazine bevat IT- en telecom-content die uit gaat van concrete en praktische voordelen voor de zakelijke gebruiker, beheerder en organisatie. Lang houdbare artikelen waarmee je je expertise benadrukt. Denk hierbij aan thema’s als hosted telefonie, veilig mobiel werken, mobile device management, werken in de cloud.

Herkenbaar voor de klant
Zoals ieder jaar kan het Mobility Magazine worden voorzien van een eigen cover. Zo sluit het magazine perfect aan bij je huisstijl. Je kunt zo kiezen voor een persoonlijk voorwoord, en eventueel een uit te lichten eigen zakelijke propositie. Bovendien kun je de extra pagina’s in de cover gebruiken om operators of partners te laten adverteren. Door hen deel te laten nemen worden de ontwikkelkosten voor je nog aantrekkelijker.

Je eigen magazine al vanaf € 500,-
Het magazine is al verkrijgbaar in een oplage van 250 stuks vanaf € 500,-.
De staffelprijzen zijn als volgt:
250 stuks: € 500,-
500 stuks: € 875,-
1000 stuks: € 1500,-
1500 stuks: € 1875,-
2000 stuks: € 2000,-

Gepersonaliseerde cover
Natuurlijk kunnen we je helpen bij het maken van een eigen cover. We nemen hierbij je huisstijl en bestaand materiaal als uitgangspunt. Zo heb jij geen omkijken naar deadlines of bestandsformaten. De kosten voor een eigen cover zijn € 180,-

Online publicatie
Het magazine kan ook als online magazine worden gepubliceerd. Een voorbeeld hiervan vind je hier. Bij afname van printexemplaren zijn de kosten hiervoor € 150,-. Wil je alleen een online publicatie afnemen? Dan zijn de kosten hiervoor € 295,-.

Levering medio november
Doe je weer mee? Wil je dan uiterlijk 27 oktober de cover digitaal aanleveren? Dan heb je de magazines medio november al in huis.

Interesse of vragen? Wil je graag een proefexemplaar ontvangen? Neem contact met ons op via 073-8514864. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.