Ervaar de kracht van print: uw eigen telecommagazine vanaf € 500,-

De eerste Business Special van 2015 staat weer op de agenda: een gepersonaliseerd magazine met de belangrijkste producten, trends en ontwikkelingen binnen de zakelijke telecom- en IT-sector. Een waardevol onderdeel van uw bedrijfscommunicatie!

Telecom_special_cover_2013-2

De belangrijkste trends, ontwikkelingen en mobiele hardware
De belangrijkste smartphones en tablets krijgen weer uitgebreid aandacht in deze voorjaarseditie van de business special. Uiteraard zijn de meest toonaangevende zoals Samsung, Apple, BlackBerry, Microsoft, Huawei, LG en Sony vertegenwoordigd.

Verder komen er in deze editie interessante achtergrondartikelen aan bod met thema’s als vaste telefonie, de inzet van apps, mobiliteit, wearables, IT-beheer en meer.

Online publicatie
Naast als printuitgave kan het magazine ook online worden gepubliceerd, zodat je deze via website, nieuwsbrief en social extra kunt delen. Een voorbeeld hiervan vind je hier. Bij afname van printexemplaren zijn de kosten hiervoor € 150,-. Wilt u alleen een online publicatie afnemen? Dan zijn de kosten hiervoor € 295,-.

Maak het magazine persoonlijk met een eigen cover
De Business special is te voorzien van een eigen cover, waarmee het magazine volledig binnen uw huisstijl past. De binnenpagina’s bieden een ideale ruimte voor een persoonlijk voorwoord en eventueel een uit te lichten zakelijke propositie.

De extra pagina’s in de cover lenen zich verder goed voor extra exposure van bijvoorbeeld operators of andere partners. Door hen te laten adverteren worden de ontwikkelkosten nog aantrekkelijker!

Minimale oplage: 250 stuks
Nieuw is de mogelijkheid al een eigen magazine te bezitten vanaf € 500,-. De staffelprijzen zijn als volgt:
– 250 stuks: € 500,-
– 500 stuks: € 875,-
– 1000 stuks: € 1500,-
– 1500 stuks: € 1875,-
– 2000 stuks: € 2000,-

De extra pagina’s in de cover lenen zich goed voor extra exposure van bijvoorbeeld operators of andere partners. Door hen te laten adverteren worden de ontwikkelkosten nog aantrekkelijker!

Digitaal + contentmapping
De content uit de Business Special breder inzetten? Kies dan als extra de digitale content + mapping. Hierbij ontvangt u de inhoudelijke artikelen uit De Business Special (6-8 stuks) digitaal aangeleverd. Deze ontvangt u inclusief beeldmateriaal en ‘mapping’, zodat u deze eenvoudig kunt online en via social media. De kosten hiervoor zijn € 150,-.

Uw cover laten opmaken?
Heeft u geen tijd of mogelijkheden om uw eigen cover op te laten maken? Deze kunnen wij voor u opmaken. Op basis van uw huisstijl en bestaand beeldmateriaal heeft u een eigen, persoonlijke cover. Geen zorgen over deadlines van aanleveren en het juiste bestandsformaat. Voor € 250,- bent u volledig ontzorgd omtrent de cover.

Belangrijke data
De planning is als volgt: vóór 30 april dient de cover digitaal te worden aangeleverd zodat halverwege mei de magazines worden uitgeleverd.

Interesse, vragen? Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op!