Uw eigen Mobility Magazine dit voorjaar?

U bent professioneel en heeft kennis van uw business. Dan wilt u ook zo overkomen bij uw klanten, toch? Speciaal voor u als reseller ontwikkelen wij daarom het Mobility Magazine. Een perfect communicatiemiddel om onder de aandacht te zijn. Onze voorjaarseditie van 2017 komt eraan. Doet u weer mee?

mobility_magazine_15Gericht op zakelijke gebruikers
De opzet van het Mobility Magazine is vooral gericht op concrete en praktische voordelen voor de gebruiker, beheerder en de organisatie. Het magazine zal de doelgroep – uw relaties – op die manier nog meer aanspreken. Het geeft u als reseller de mogelijkheid om uw expertise op dit vlak nog beter te profileren.

Uitgave voorjaar 2017
Het Mobility Magazine is een printmagazine dat u kunt voorzien van een eigen cover. Hiermee past het magazine volledig binnen uw huisstijl. De binnenpagina’s bieden een ideale ruimte voor een persoonlijk voorwoord en eventueel een uit te lichten zakelijke propositie. De extra pagina’s in de cover lenen zich verder goed voor extra exposure van bijvoorbeeld operators of andere partners. Door hen te laten adverteren worden de ontwikkelkosten eventueel nog aantrekkelijker!

Uw eigen magazine al vanaf € 500,-
Het magazine is al verkrijgbaar in een oplage van 250 stuks vanaf € 500,-.
De staffelprijzen zijn als volgt:

  • 250 stuks: € 500,-
  • 500 stuks: € 875,-
  • 1000 stuks: € 1500,-
  • 1500 stuks: € 1875,-
  • 2000 stuks: € 2000,-

Uw cover laten opmaken?
Heeft u geen tijd of mogelijkheden om uw eigen cover op te laten maken? Voor € 250,- heeft u hier geen omkijken naar. Op basis van uw huisstijl en bestaand beeldmateriaal heeft u een eigen, persoonlijke cover. Geen zorgen over deadlines van aanleveren en het juiste bestandsformaat.

Online publicatie
Het magazine kan ook als online magazine worden gepubliceerd. Een voorbeeld hiervan vindt u hier. Bij afname van printexemplaren zijn de kosten hiervoor € 150,-. Wilt u alleen een online publicatie afnemen? Dan zijn de kosten hiervoor € 295,-.

Levering medio mei
Doet u mee? Wilt u dan uiterlijk 28 april de cover digitaal aanleveren? Dan heeft u de magazines medio mei al in huis.

Interesse of vragen? Wilt u een proefexemplaar ontvangen? Neem contact met ons op! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.