Contentmarketing en partnercampagnes

MarketingXS ontwikkelt unieke en relevante content en campagnes vanuit een onderscheidend partnermodel. Het doel is om via gezamenlijk opgezette campagnes de zakelijke eindgebruikers en beslissers op proactieve wijze te informeren. Hierbij zijn zakelijke doelen als conversie, het genereren van leads en het opbouwen van autoriteit het uitgangspunt.
Door het activeren van B2B-resellers in samenwerking met partners als hardware-fabrikanten, operators en service-providers, worden offline en online kanalen effectief ingezet.

zakelijke-contentmarketing-doelgroep

MarketingXS vertaalt de commerciële propositie naar een aansprekende en begrijpelijke boodschap. De specifiek ontwikkelde content speelt in op de behoeften en voordelen voor de organisatie en de B2B-eindgebruikers. Geen ingewikkelde technische termen of kille specificatie-overzichten, maar praktische en waardevolle informatie. Deze branded content wordt ondersteund met redactionele en aantrekkelijke artikelen om de lezer inhoudelijk te informeren.

Partnercampagnes profileren uw commerciële propositie sterker via sponsored content. Deze sponsored items worden via verschillende online- en offline kanalen ingezet om de boodschap met kracht van herhaling te versterken. We maken gebruik van uw eigen kanalen of MarketingXS kan de partnercampagnes volledig namens u verzorgen. Goed getimede campagnes informeren zakelijke eindgebruikers en beslissers op een aantrekkelijke manier over uw diensten en producten.

 

MarketingXS contentmarketing-model

ContentCuratie

ContentCuratie

Via contentcuratie selecteren en analyseren we interessante en waardevolle informatie voor de zakelijke eindgebruiker. Zo beschikken we altijd over een actueel overzicht van de belangrijkste trends, marktcijfers, persberichten en branded content op telecom en IT-gebied.

ContentCreatie

ContentCreatie

Met contentcuratie is de basis gelegd voor nieuwe content. Bij het creëren van nieuwe content is de zakelijke eindgebruiker en beslisser ons uitgangspunt. Curatie en creatie wordt ook toegepast op zakelijke proposities en diensten om zo uw doelgroep op pakkend aan te spreken.

ContentCampagne

ContentCampagnes

Na het selecteren en ontwikkelen van de juiste content wordt de gezamenlijke campagne ontwikkeld door verschillende offline en online kanalen in te zetten. Er kan gebruik gemaakt worden van eigen, bestaande kanalen of wij kunnen de campagne volledig verzorgen. 

Onze services