Business Special gaat verder als Mobility Magazine

Zoals u van ons gewend bent brengen wij twee keer per jaar een zakelijk magazine uit onder de naam Business Special. We hebben gekozen voor een aangepaste benadering en een andere naam voor deze publicatie, namelijk Mobility Magazine. Hiermee wordt inhoudelijk beter ingespeeld op de markt waarin IT, mobiele en vaste telefonie convergeren.

mobility_magazine_15Hernieuwde opzet
De hernieuwde opzet is nog meer gericht op concrete en praktische voordelen voor de gebruiker, beheerder en de organisatie. Het magazine zal de doelgroep – uw relaties – op die manier nog meer aanspreken. Het geeft u als reseller de mogelijkheid om uw expertise op dit vlak zodoende nog beter te profileren.

Versie najaar 2015
Het Mobility Magazine is een hardware magazine dat u kunt voorzien van een eigen cover. Hiermee past het magazine volledig binnen uw huisstijl. De binnenpagina’s bieden een ideale ruimte voor een persoonlijk voorwoord en eventueel een uit te lichten zakelijke propositie.

De extra pagina’s in de cover lenen zich verder goed voor extra exposure van bijvoorbeeld operators of andere partners. Door hen te laten adverteren worden de ontwikkelkosten nog aantrekkelijker!

Uw eigen magazine al vanaf € 500,-
Het magazine is al verkrijgbaar in een oplage van 250 stuks vanaf € 500,-.
De overige staffelprijzen zijn als volgt:

  • 500 stuks: € 875,-
  • 1000 stuks: € 1500,-
  • 1500 stuks: € 1875,-
  • 2000 stuks: € 2000,-

Online publicatie
Naast als printuitgave kan het magazine ook online worden gepubliceerd, zodat u deze via website, nieuwsbrief en social extra kunt delen. Een voorbeeld hiervan vindt u hier. Bij afname van printexemplaren zijn de kosten hiervoor € 150,-. Wilt u alleen een online publicatie afnemen? Dan zijn de kosten hiervoor € 295,-.

Uw cover laten opmaken?
Heeft u geen tijd of mogelijkheden om uw eigen cover op te laten maken? Deze kunnen wij voor u opmaken. Op basis van uw huisstijl en bestaand beeldmateriaal heeft u een eigen, persoonlijke cover. Geen zorgen over deadlines van aanleveren en het juiste bestandsformaat. Voor € 250,- bent u volledig ontzorgd omtrent de cover.

Levering eind november
De planning is als volgt: vóór 9 november dient de kaft digitaal te worden aangeleverd zodat eind november de magazines worden uitgeleverd.

Interesse of vragen? Wilt u een proefexemplaar ontvangen? Neem contact met ons op! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.